Gelderland / HBO begeleiding

ZZP Arts verstandelijk gehandicapten (AVG)

Binnen de zorg worden de vraagstukken complexer en de mensen worden ouder. Als AVG arts ben jij een belangrijke schakel bij diverse complexe casussen waarin begeleiders hulpvragen hebben.

Zet jij jouw brede kennis en expertise graag in voor deze doelgroep?

Bekijk opdracht
Overijssel / Verzorgende IG

Verzorgende IG thuiszorg zomerperiode

De zomer is weer in aantocht! Heb jij nog ruimte in de planning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het liefst wil iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Jij als zelfstandig verzorgende IG biedt begeleiding en verzorging aan zorgvragers in de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Emmeloord of Steenwijkerland. Dit kunnen zowel ouderen met een beperking zijn, maar ook iemand die ondersteuning nodig heeft na een ingrijpende operatie. Binnen de thuiszorgroute krijg je te maken met verschillende doelgroepen en hier weet jij goed mee om te gaan.

Bekijk opdracht
Gelderland / Verzorgende IG

Verzorgende IG Psychogeriatrie (Loondienst)

Het vergeten van kleine dingen of het niet meer herkennen van voorwerpen of personen, beide zijn kenmerken van dementie. Jij als verzorgende IG weet hiermee om te gaan en wil de beste zorg verlenen om elke dag weer een lach op het gezicht van de bewoner te toveren. 

Bekijk opdracht
Gelderland / MBO verpleegkundige

Verpleegkundige Huntington (Loondienst)

De ziekte van Huntington, een erfelijke hersenaandoening waarbij de klachten steeds erger worden. Praten en slikken kan moeilijker worden, slechte coördinatie of er ontstaat dwangmatig gedrag. Het verloop van deze ziekte is onvoorspelbaar. Jij bent er voor deze mensen en biedt hulp bij het beter leren omgaan met de gevolgen van deze ziekte. 

Bekijk opdracht

Start typing and press Enter to search