Flevoland / MBO begeleiding

Persoonlijk begeleider MVG (Loondienst)

Als Persoonlijk Begeleider op een moderne zorglocatie in Almere heb jij oog voor de wensen en behoeftes van de cliënten. Jij bezit kwaliteiten om jouw collega's te coachen en aan te sturen. Lees hieronder wat er nog meer van jou verwacht wordt. 

Bekijk opdracht
Gelderland / HBO begeleiding

ZZP Arts verstandelijk gehandicapten (AVG)

Binnen de zorg worden de vraagstukken complexer en de mensen worden ouder. Als AVG arts ben jij een belangrijke schakel bij diverse complexe casussen waarin begeleiders hulpvragen hebben.

Zet jij jouw brede kennis en expertise graag in voor deze doelgroep?

Bekijk opdracht
Gelderland / Verzorgende IG

Verzorgende IG Psychogeriatrie (Loondienst)

Het vergeten van kleine dingen of het niet meer herkennen van voorwerpen of personen, beide zijn kenmerken van dementie. Jij als verzorgende IG weet hiermee om te gaan en wil de beste zorg verlenen om elke dag weer een lach op het gezicht van de bewoner te toveren. 

Bekijk opdracht
Gelderland / MBO verpleegkundige

Verpleegkundige Huntington (Loondienst)

De ziekte van Huntington, een erfelijke hersenaandoening waarbij de klachten steeds erger worden. Praten en slikken kan moeilijker worden, slechte coördinatie of er ontstaat dwangmatig gedrag. Het verloop van deze ziekte is onvoorspelbaar. Jij bent er voor deze mensen en biedt hulp bij het beter leren omgaan met de gevolgen van deze ziekte. 

Bekijk opdracht

Start typing and press Enter to search