Ben jij HBO verpleegkundige en hou je van aanpakken? Wil je eens echt de tijd hebben voor de mensen? Lees dan gauw verder. Onderstaande opdracht biedt een uitdagende functie waarin jij het verschil kan maken!

Over deze opdracht

Je gaat werken voor een grote thuiszorgorganisatie die bekend staat om de praktische aanpak. Jij als zorgprofessional maakt het verschil en daarin willen ze graag investeren. 

In Apeldoorn ga je aan de slag in een compact team. Samen met je collega's werk je voor een vaste groep zorgvragers, hierdoor zie je steeds dezelfde gezichten. Jij leert hen kennen, maar zij leren jou ook kennen! Daarnaast organiseer en coördineer je de werkzaamheden van de teamleden in de uitvoering van het zorg- en behandelplan. Je indiceert en stelt de zorgplannen op. Er wordt gewerkt in twee kleine teams waarin de verbinding centraal staat. Er wordt goed samengewerkt en er is ruimte voor ontwikkeling.

Wat ook tot jouw takenpakket behoort is het bewaken van de kwaliteit in de zorgverlening, signaleer je knelpunten en ben je aanspreekpunt wanneer zich problemen voor doen. Ook bied je ondersteuning bij het plannen en roosteren en tot slot werk je mee in de wijk om zicht te houden op de werkprocessen.

Over de opdrachtgever

Deze opdrachtgever helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. De organisatie staat er om bekend om de cliënt op één te zetten, zodat jij tijd en ruimte hebt om je werk zo goed mogelijk te doen. Ze zijn nu een aantal jaar actief in Apeldoorn en groeien. Daarom zijn ze op zoek naar een Coördinerend Wijkverpleegkundige om het huidige team te ondersteunen!

Wie we zoeken

Jij bent of hebt:

  • Een afgeronde HBO opleiding verpleegkundige
  • In het bezig van een geldige BIG-registratie 
  • Iemand die stressbestendig is en weet van aanpakken
  • Inzetbaar van maandag tot en met vrijdag (sporadisch in het weekend)
  • Een teamspeler en hebt een coachende houding
  • Een geldig rijbewijs

Ben je op korte termijn al beschikbaar? Dat is fijn! Onze opdrachtgever kan per direct de inzet van een Coördinerend verpleegkundige gebruiken. 

Geïnteresseerd?

Wil jij het verschil maken bij deze opdrachtgever? Solliciteren kan middels onderstaande knop. Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl. 


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search