Als regiebegeleider houd jij de regie over het zorgproces van de cliënten. Je stelt zorgplannen op en werkt hier samen met cliënt en collega's aan. Waar nodig treedt je coördinerend op en delegeer je taken. Dit alles vanuit je zorghart, vol passie, met de cliënt en zijn of haar netwerk. 

Over deze opdracht

Alle zorgtaken staan met elkaar in verbinding, hoe mooi is het als je hierbij het netwerk van de cliënt kan betrekken en versterken? Jij als regiebegeleider gaat netwerkversterkend werken en pakt hierin de begeleidende rol om alles rondom jouw cliënt in kaart te brengen. Jij weet anderen te coachen en legt belangrijke verbindingen binnen het netwerk van de cliënt. Je begeleidt zowel je collega's als externen door middel van begeleidend en netwerk versterkend werken.

De functie van regiebegeleider is nieuw in deze organisatie, wat maakt dat ze opzoek zijn naar 12 pioniers met kennis en ervaring op dit gebied. Je werkt nauw samen met de collega regiebegeleiders om naast het werk op locatieniveau, ook overstijgend uniform te werken en van elkaar te leren.

Over de opdrachtgever

Je komt te werken bij een vooruitstrevende organisatie gericht op de ouderenzorg actief in de regio Zwolle en omgeving. Ze bieden zorg, wonen, revalidatie en ondersteuning thuis met oog voor ieders persoonlijke verhaal.

In elk mens zit een uniek persoon, iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat ze graag willen horen.

Wie we zoeken

Jij bent een proactieve Regiebegeleider die het grote geheel overziet. Daarnaast heb je ervaring met preventie en netwerkversterkend werken. Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld Social Work of Toegepaste Gerontologie. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent innovatief, hebt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en weet de verbinding te leggen met jouw collega's en je regionale netwerk. ''Van zorgen voor, naar zorgen dat'' is jouw motto!

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteren kan middels onderstaande knop.

Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search