De ziekte van Huntington, een erfelijke hersenaandoening waarbij de klachten steeds erger worden. Praten en slikken kan moeilijker worden, slechte coördinatie of er ontstaat dwangmatig gedrag. Het verloop van deze ziekte is onvoorspelbaar. Jij bent er voor deze mensen en biedt hulp bij het beter leren omgaan met de gevolgen van deze ziekte. 

Over deze opdracht

Je gaat werken in het Huntington expertisecentrum, waar alle kennis over deze ziekte verzameld wordt. Als verpleegkundige begeleid en verzorg je mensen met de ziekte van Huntington in het verloop van de ziekte. Het verwerken van achteruitgang en ethische vraagstukken spelen een grote rol. Je biedt complexe zorg en ondersteuning aan de mensen waarin het kwaliteit van leven altijd bovenaan staat. In jouw rol als verpleegkundige ben je continu verantwoordelijk voor de zorg op jouw afdeling. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om betrokken te zijn bij verschillende projecten zoals nieuwbouw of in Topcare. Topcare staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurige zorg nodig hebben.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een dynamisch team, waarin je ook veel samenwerkt met verschillende disciplines. Het geven en ontvangen van feedback en leren van elkaar staat centraal in dit team. Na bijvoorbeeld een complexe en ingrijpende situaties is er ruimte voor een luisterend oor, zodat jij je ervaring ook kwijt kan.

Over de opdrachtgever

De organisatie heeft meerdere locaties in regio Gelderland, waarin de verpleeghuizen hun eigen specialisme hebben. Te denken valt aan dementie, ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. Het ouder worden verandert de levensstijl van veel mensen waarin ze wellicht niet meer alles kunnen doen zoals voorheen. Dit maakt dat de organisatie zorgt voor een veilige en vertrouwde woonomgeving waarin zoveel mogelijk geleefd kan worden zoals gewend.

De locatie waar jij mogelijk komt te werken, vind je midden in een woonwijk. Het is een modern verpleeghuis, dat woonruimte en gespecialiseerde verpleeghuiszorg biedt aan cliënten met dementie of de ziekte van Huntington. Je komt terecht in een team met enthousiaste en betrokken collega's.

Wie we zoeken

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4 of opleiding MMZ met specifieke doelgroepen en verpleegtechnische handelingen;
  • Bereidheid om dagdiensten, avonddiensten, nachtdiensten en in het weekend te werken;
  • Het betreft een aanstelling in loondienst - minimaal 16u;
  • Mogelijkheid voor een vast contract;
  • Je bent oplossingsgericht en het goed kunnen signaleren en analyseren is jou op het lijf geschreven;
  • Je staat ervoor open om de rol als leerlingbegeleider op te pakken;
  • Jij weet hoe je kunt bijdragen aan de kwaliteit van leven en hoe je het sociale netwerk van de bewoner hierbij kan betrekken.

 

 

 

Geïnteresseerd?

Zie jij het helemaal zitten? Solliciteren kan middels onderstaande knop. Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search