Zoek je een opdracht MBO-verpleegkundige? Bij deze opdrachtgever kun je doen wat je als verpleegkundige het liefst doet: mensen helpen. Dit doe je in afwisselende situaties bij mensen thuis. Van ouderen met een fysieke beperking tot mensen die herstellen na een operatie, geen zorgvrager is hetzelfde.

Over deze opdracht

Als MBO-verpleegkundige in de thuiszorg werk je vanuit locatie of start je je route vanuit huis. De dagelijkse zorg, inclusief eventuele verpleegtechnische handelingen, hebben daarbij jouw volste aandacht. Ook zet je jouw verpleegkundige expertise in, bijvoorbeeld op het gebied van wonden, zuurstof, en katheters. Zijn er bijzonderheden, dan ga je met je team in overleg, je werkt zelfstandig, maar staat er niet alleen voor.

Over de opdrachtgever

Deze opdrachtgever helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is deze opdrachtgever actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden ze zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking. Deze organisatie staat er om bekend om de cliënt op één te zetten, zodat jij tijd en ruimte hebt om je werk zo goed mogelijk te doen.
 

Wie we zoeken

Ben jij:

  • In het bezit van een afgeronde MBO-opleiding Verpleegkundige of hiermee in een afrondende fase;
  • Daadkrachtig, initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief vaardig;
  • Die zorgprofessional die de zorg rondom de zorgvrager goed weet te organiseren en met andere zorgprofessionals durft te overleggen;
  • Iemand die van dynamiek en nieuwe uitdagingen houdt;
  • Een teamspeler en is flexibiliteit voor jou ook een must;
  • In bezit van een geldig rijbewijs
  • Bekend met het Omaha-systeem

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Dan kijken we uit naar jouw reactie! Neem contact met ons op middels onderstaande knop of bel voor meer informatie: 0341-239005.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search