Het vergeten van kleine dingen of het niet meer herkennen van voorwerpen of personen, beide zijn kenmerken van dementie. Jij als verzorgende IG weet hiermee om te gaan en wil de beste zorg verlenen om elke dag weer een lach op het gezicht van de bewoner te toveren. 

Over deze opdracht

Je komt te werken op een afdeling waar 24 uur per dag intensieve zorg wordt verleend aan bewoners met dementie (psychogeriatrie). Naast de individuele begeleiding zet je jouw kennis in bij het begeleiden van een groep bij de activiteiten. De dynamiek op deze afdeling vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Dit is soms best pittig, maar jouw drive om de beste zorg te blijven verlenen staat centraal. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoefte of in het gedrag van deze bewoner en geeft deze signalen door. Met een team van verzorgenden, verpleegkundigen en medewerkers welzijn en activiteit ga je dit avontuur aan en maak je steeds de afweging wat je voor de bewoner kan betekenen. 

Persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor elkaar staan hoog in het vaandel. Durf fouten te maken, zet je kwaliteiten in en pak de ruimte om jezelf te ontplooien. 

Over de opdrachtgever

De organisatie heeft meerdere locaties in regio Gelderland, waarin de verpleeghuizen hun eigen specialisme hebben. Te denken valt aan dementie, ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. Het ouder worden verandert de levensstijl van veel mensen waarin ze wellicht niet meer alles kunnen doen zoals voorheen. Dit maakt dat de organisatie zorgt voor een veilige en vertrouwde woonomgeving waarin zoveel mogelijk geleefd kan worden zoals gewend.

De locatie waar jij mogelijk komt te werken, vind je midden in een woonwijk. Het is een modern verpleeghuis, dat woonruimte en gespecialiseerde verpleeghuiszorg biedt aan cliënten met dementie of de ziekte van Huntington. Je komt terecht in een team met enthousiaste en betrokken collega's.

Wie we zoeken

  • Je bent in het bezig van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Heb je ervaring in de ouderenzorg? Dat vinden we erg prettig, maar is geen vereiste;
  • Het betreft een aanstelling in loondienst - minimaal 16u;
  • Mogelijkheid voor een vast contract; 
  • Je kan vooruitkijken, denken in mogelijkheden en weet de rust te bewaren in onvoorspelbare situaties;
  • Onregelmatige diensten en om het weekend werken vind je geen probleem;
  • Als laatste kun jij snel schakelen, sta je stevig in je schoenen en heb je een onbevooroordeelde blik.

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteren kan middels onderstaande knop. Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search