Heb jij als zelfstandige zorgprofessional nog wat uren over om in de thuiszorg te werken? Of wil je graag volledig één van de thuiszorg teams in Zwolle ondersteunen? Het is allebei mogelijk. Je gaat aan de slag binnen een klein thuiszorg team waar persoonlijke zorg centraal staat!

Over deze opdracht

Als verzorgende IG in de wijk werk je met diverse zorgvragers. Denk hierbij aan mensen die na een operatie tijdelijk ondersteuning nodig hebben, kinderen met een beperking of ouderen met de ziekte van Parkinson. Voldoende diversiteit in jouw thuiszorgroute! Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een vaste groep zorgvragers. Dat is prettig, zo weet je precies wat ze nodig hebben. Je ondersteunt onder andere bij de algemene dagelijkse zorg zoals wassen, aankleden en ontbijten. 

Over de opdrachtgever

Ben je gewend om gehaast van zorgvrager naar zorgvrager te gaan? Dat is verleden tijd! Bij deze opdrachtgever wordt de tijd genomen om iedereen voldoende zorg en aandacht te geven. Het doel is om de zorgvragers een zo volwaardig mogelijk zelfstandig leven te laten leven. Daarnaast is deze opdrachtgever actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden ze zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.

Wie we zoeken

  • Je hebt de opleiding verzorgende IG afgerond of bent bijna klaar;
  • Je kunt inschatten welke zorg een zorgvrager nodig heeft;
  • Je bent betrokken, initiatiefrijk en daadkrachtig;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over verbetering;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Zwolle of in het bezit van een rijbewijs.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in bovenstaande opdracht? Solliciteer eenvoudig door op de sollicitatie button te klikken.

Wil je meer informatie? Bel dan met Rosalie Spenkelink (Recruitment Consultant) via telefoonnummer 06-43296740. Liever je sollicitatie mailen? Dat mag naar rosalie.spenkelink@careforz.nl. 


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search