Zoek je een opdracht als Verzorgende-IG? Bij deze opdrachtgever kun je doen wat je als Vigger het liefst doet: mensen helpen. Dit doe je in afwisselende situaties en doelgroepen: van ouderen met een fysieke beperking tot mensen die herstellen na een operatie, geen zorgvrager is hetzelfde.

Over deze opdracht

Als verzorgende IG werk je op locatie en draag je bij aan de 24/7 aanwezigheid van zorg op locatie. Je helpt je zorgvragers bij de dagelijkse zorg, zoals wassen, aankleden en ontbijten. Je kijkt daarbij naar het volledige plaatje en hebt oog voor de wensen en behoeften naast de reguliere zorg. Je verricht waar nodig ook technische handelingen waarvoor je bevoegd en bekwaam bent.

Over de opdrachtgever

Deze opdrachtgever helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is deze opdrachtgever actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden ze zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking. Deze organisatie staat er om bekend om de cliënt op één te zetten, zodat jij tijd en ruimte hebt om je werk zo goed mogelijk te doen.

 

Wie we zoeken

Ben jij of heb jij:

  •     Minimaal In het bezit van een (bijna) afgeronde opleiding Verzorgende IG
  •     Daadkrachtig, initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief vaardig;
  •     Diegene die de zorg rondom de zorgvrager goed weet te organiseren en met andere zorgprofessionals durft te overleggen;
  •     Iemand die van dynamiek en nieuwe uitdagingen houdt;
  •     Een teamspeler en is flexibiliteit voor jou ook een must

 

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Dan kijken we uit naar jouw reactie! Neem contact met ons op middels onderstaande knop of bel voor meer informatie: 06-43296740


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search