Binnen de zorg worden de vraagstukken complexer en de mensen worden ouder. Als AVG arts ben jij een belangrijke schakel bij diverse complexe casussen waarin begeleiders hulpvragen hebben.

Zet jij jouw brede kennis en expertise graag in voor deze doelgroep?

Over deze opdracht

De (vaak oudere) cliënten hebben toenemende en veelal complexe hulpvragen op gebied van gedrag, epilepsie, etc. Voor een aantal uur in de maand, afhankelijk van de vraagstukken, ben jij als arts aanspreekpunt voor deze hulpvragen en ondersteun je de betreffende teams.

Daarnaast biedt de opdrachtgever jou:
- Flexibele werktijden;
- Een marktconform uurtarief (in overleg);
- Overlegmogelijkheden met een betrokken orthopedagoog.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever waar jij voor komt te werken heeft een duidelijke visie namelijk: 'De zorgvrager houdt altijd de regie over zijn leven.' Wat er gebeurt, door wie en wanneer, dat bepaalt de zorgvrager. Het is vanzelfsprekend dat alles is goed overleg gaat en er aandacht besteed wordt aan een goede match tussen zorgvrager en zorgverlener.

Er wordt zorg en begeleiding geboden binnen diverse wooninitiatieven voor mensen met een beperking binnen de regio Overijssel en Gelderland. Voor deze wooninitiatieven zal jij als Arts fungeren als aanspreekpunt bij diverse vraagstukken.

Wie we zoeken

Voor deze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een zelfstandige professional met ruime ervaring die prioriteiten weet te stellen. Verder vinden wij het belangrijk dat:

- Je hebt de opleiding tot arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) afgerond;
- Jij BIG geregistreerd bent;
- Je een duidelijke visie hebt en beslissingen durft te nemen;
- Jij enkele uren in de maand beschikbaar bent.

Geïnteresseerd?

Ben jij deze belangrijke schakel? Solliciteren kan middels onderstaande knop. Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search