De complexiteit van de zorg wordt steeds groter, ook op woonlocaties voor ouderen. Als zelfstandig regieverpleegkundige richt jij je op specifieke taken en verantwoordelijkheden op het gebied van coördinatie, kwaliteit en zorgvernieuwing.

Over deze opdracht

Als regieverpleegkundige heb je een uitgebreid takenpakket met veel verantwoordelijkheden. Je plant en coördineert de zorg op de locatie, begeleidt jouw collega's en bewaakt de kwaliteit van zorg. Jij kunt de zorg ontlasten en met een overstijgende blik bijdragen aan de actuele vraagstukken op deze locatie. Ook weet jij op een juiste manier draagvlak te creëren in het huidige team.

Voor jou voelt het natuurlijk om een leidersrol aan te nemen en veranderingen of voorstellen te doen om de zorg te verbeteren. Veranderingen op afdelingen kunnen soms wat weerstand met zich meebrengen. Jij weet op een coachende, enthousiaste en positieve wijze de collega's mee te nemen in de juiste richting.

Uiteindelijk wil jij samen met het team aan de slag om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Jij neemt het team mee in de voortgang van dit traject, waarin communiceren en informeren erg belangrijk is.

Over de opdrachtgever

Je komt te werken bij een vooruitstrevende organisatie gericht op de ouderenzorg actief in de regio's Zwolle en omgeving. Ze bieden zorg, wonen, revalidatie en ondersteuning thuis met oog voor ieders persoonlijke verhaal.

In elk mens zit een uniek persoon, iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat ze graag willen horen.  

Wie we zoeken

Voor deze opdrachtgever zijn we opzoek naar een ervaren regieverpleegkundige die prioriteiten weet te stellen. Verder vinden wij het belangrijk dat:

- Je een afgeronde HBO verpleegkundige opleiding hebt met aantoonbare ervaring in complexe zorgvraagstukken;
- Jij op korte termijn voor 32 uur beschikbaar bent voor een langere periode;
- Jij flexibel inzetbaar bent om mee te werken op de locatie; 
- Je vindingrijk bent in het oplossen van knelpunten in complexe situaties;
- Jij jouw enthousiasme, motivatie en communicatieve vaardigheden op de juiste manier weet in te zetten.

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteren kan middels onderstaande knop.

Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search