WELKOM BIJ CAREFORZ

WAAR WE DE BESTE ZORGPROFESSIONALS VERBINDEN AAN DE BOEIENDSTE OPDRACHTEN

De initiatiefnemers binnen CareforZ hebben zowel ervaring aan de ZZP-kant als aan de opdrachtgeverskant van de zorg

Zo weten wij goed wat zelfstandigen in de zorg bezig houdt en welke uitdagingen zorgorganisaties kennen bij het op orde houden van hun formaties. CareforZ wil dé verbindende schakel zijn tussen zorgverleners én zorgorganisaties waarbij zij op een persoonlijke- en professionele wijze worden ontzorgd.

DAT DOEN WE VOLGENS ONZE 4 BASISPRINCIPES

Kwaliteit over kwantiteit:

Onze zorgprofessionals zijn niet alleen bevoegd en bekwaam, maar brengen ook dat beetje extra. Zij gaan tot het uiterste om zowel cliënten als de collega’s zo goed mogelijk van dienst te zijn en doen dit op enthousiaste wijze. Een goede klik is een vereiste voor een samenwerking, we zetten niemand in waarvan we de match onvoldoende vinden.

Duurzame samenwerking:

Wij geloven in partnerschap. We bouwen daarom aan zinvolle samenwerkingen waarbij we elkaar graag zo goed mogelijk leren kennen. Bij ons ben je dus geen nummertje, maar hebben we persoonlijk contact. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de relaties met onze opdrachtgevers.

Ontzorging op maat:

Of je nu een startende zzp-er bent die nog moet ontdekken hoe het ondernemerschap in elkaar steekt, of juist een gelouterde ondernemer – wij bieden ondersteuning zoals jij dat wilt. Dat geldt ook voor opdrachtgevers: of je nu voor het eerst een zelfstandige zorgprofessional inzet, of al jarenlang gebruik maakt van een flexibele schil van zzp-ers – wij helpen je graag.

Eerlijke en transparante tarieven:

Voor zzp-ers is onze dienstverlening gratis. Opdrachtgevers betalen het uurtarief van de zzp-ers (zonder BTW) plus een laag en transparant bemiddelingstarief. Zo houden we de inzet betaalbaar en is duurzaam samenwerken mogelijk.

ontmoet het team

 • Thijs De Jong
  Thijs De Jong
 • Thimon Visser
  Thimon Visser
 • Jeroen Jassen
  Jeroen Jassen
 • Anouk De Vries
  Anouk De Vries

onze klanten

We zijn trots om met deze waardevolle klanten samen te werken

Start typing and press Enter to search