Als Persoonlijk Begeleider op een moderne zorglocatie in Almere heb jij oog voor de wensen en behoeftes van de cliënten. Jij bezit kwaliteiten om jouw collega's te coachen en aan te sturen. Lees hieronder wat er nog meer van jou verwacht wordt. 

Over deze opdracht

Op een locatie voor 8 volwassen cliënten met een intensieve zorgvraag coördineer jij de zorg. De cliënten hebben een sociaal emotionele ontwikkeling tussen de 6 en 18 maanden. Het is belangrijk dat je empathische begeleiding biedt en de cliënt bij de hand neemt. Ook ondersteuning in de ADL verzorging hoort tot jouw takenpakket.

Je werkt nauw samen met verschillende disciplines en ondersteunt de collega's in jouw team. Vanuit de Triple-C methode begeleid jij zelf ook cliënten bij hun dagelijkse ondersteuning en ontwikkeling. Hierin bouw je een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie op, werk je samen aan een betekenisvolle dagbesteding en leer je omgaan met de menselijke behoeftes die schuilgaan achter het gedrag.

Over de opdrachtgever

Deze opdrachtgever biedt zorg en ondersteuning op maat aan mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis, en jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Ze geloven in de eigen kracht van mensen en willen dat iedereen zoveel mogelijk zelf vorm kan geven aan het leven. Ook als niet alles vanzelf gaat. Samen kan er zoveel meer!

Wie we zoeken

- Jij bent in het bezit van een zorg gerelateerde MBO niveau 4 diploma;

- Jij bent voor 24 uur in de week beschikbaar;

- Jij bent bereid wisselende diensten in de 24-uurszorg te werken in combinatie met dagbesteding;

- Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met cliënten met verstandelijke beperking en/of GGZ-problematiek;

- Je hebt enige ervaring met de Triple-C methode.

 

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteren kan middels onderstaande knop. Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search