De zomer is weer in aantocht! Heb jij nog ruimte in de planning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het liefst wil iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Jij als zelfstandig verzorgende IG biedt begeleiding en verzorging aan zorgvragers in de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Emmeloord of Steenwijkerland. Dit kunnen zowel ouderen met een beperking zijn, maar ook iemand die ondersteuning nodig heeft na een ingrijpende operatie. Binnen de thuiszorgroute krijg je te maken met verschillende doelgroepen en hier weet jij goed mee om te gaan.

Over deze opdracht

In de wijk werk je met diverse zorgvragers. Denk hierbij aan mensen die na een operatie tijdelijk ondersteuning nodig hebben, kinderen met een beperking of ouderen met de ziekte van Parkinson. Je helpt je zorgvragers bij de dagelijkse zorg zoals wassen, aankleden en ontbijten. Je kijkt daarbij naar het volledige pakket en hebt oog voor de wensen en behoeften naast de reguliere zorg. 

De komende zomerperiode zijn wij op zoek naar extra inzet voor de thuiszorgteams in Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Emmeloord of Steenwijkerland.

Over de opdrachtgever

Ben je gewend om gehaast van zorgvrager naar zorgvrager te gaan? Dat is verleden tijd! Bij deze opdrachtgever wordt de tijd genomen om iedereen voldoende zorg en aandacht te geven. Het doel is om de zorgvragers een zo volwaardig mogelijk zelfstandig leven te laten leven. Daarnaast is deze opdrachtgever actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden ze zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.

Wie we zoeken

  • Jij bent in het bezig van een verzorgende IG diploma of hebt de opleiding bijna afgerond;
  • Je bent woonachtig in één van bovenstaande regio's;
  • Jij kenmerkt jezelf als initiatiefrijk, betrokken en daadkrachtig;
  • Je kunt inschatten welke zorg een zorgvrager nodig heeft;
  • Geen vervoer? Het is eventueel mogelijk om gebruik te maken van een elektrische fiets.

Geïnteresseerd?

Help jij de thuiszorgteams uit de brand deze zomer? Solliciteren kan middels onderstaande knop. Wil je graag wat meer informatie? Neem contact op met onze Recruitment Consultant, Rosalie Spenkelink via 06-43296740 of stuur een mail naar rosalie.spenkelink@careforz.nl.


Solliciteren

Rosalie Spenkelink

Rosalie Spenkelink

Recruitment Consultant

Start typing and press Enter to search